11. joulukuuta 2014

Meksiko


Lähde

Alla meksikolaisia lehtiä ja mainoksia, joissa voi havaita valtavan paljon hyvin eurooppalaisen ulkonäön omaavia naisia, joka ei vastaa täysin meksikolaisille tyypillistä ulkonäköä, mutta toisaalta näiden lehtien kohderyhmänä voivat olla osaltaan Meksikossa enemmän eurokeskisen ulkonäön omaavat.

Alla oli alunperin enemmän Issuu sivustolle meneviä linkkejä, mutta osa niistä ei enää toiminut, joten vaihdoin linkit menemään Googlen kuvahakuun.

H Para Hombres Mexico
Gq mexico 2014 05

Ampm 2013 Catalog Mexico

Cosmopolitan Mayo 2014 Mexico
Shape mexico

Steve Sailer:lla on mielenkiintoisia kirjoituksia liittyen osaltaan eliittiin, että vaikka ihmiset tulevat olemaan länsimaissa kasvavassa määrin sanotaanko monietnisiä, niin ei tämä välttämättä poista sitä, että eliitti on keskimäärin selvästi hyvin eurokeskinen tai eurooppalainen ulkonäöltään. Eliitti taitaa tälläkin hetkellä olla ulkonäöllisesti keskimäärin erilaista verrattuna kantaväestöön, jos ajatellaan kauneutta, mutta tulevaisuudessa tämä tulee näkymään selvemmin ei ainoastaan kauneuden takia vaan myös enemmän eurooppalaisena ulkonäkönä, jos kantaväestö on jo maahanmuuton ja sekarotuisten parisuhteiden takia muuttunut huomattavasti erilaiseksi, mitä se on tällä hetkellä. Tulevaisuutta ei ole helppo ennustaa, mutta tällä hetkellä sitä voi tarkastella, että millaista parinvalintaa keskimäärin tai suurelta osin eliittiin kuuluvat miehet tekevät Latinalaisessa Amerikassa ja länsimaissa, jonka perusteella parinvalinta näyttäisi olevan suurelta osin hyvin eurokeskisen tai samankaltaisen ulkonäön omaavien kanssa.
In Mexico, white conquistadors interbred with Indian women to produce mestizos. Let's assume that in 1519 the Spaniards and the Mexican Indians were equal in IQ and other significantly heritable traits that aid economic success. I'll follow Jared Diamond (Guns, Germs & Steel: The Fates of Human Societies) in stipulating that the conquistadors won solely because by luck they had the guns, germs, and steel on their side, and that the only reason they had superior technology was because Spain was less isolated than Mexico.

Now, imagine a conquistador and his Indian woman have two sons in the 1520s. These two mestizo brothers grow up and go out in the world to seek their fortunes. One is smarter, and he strikes it rich. The other wasn't so lucky in the genetic lottery, and he becomes poor. The rich son has a wide variety of potential wives to choose from. Like most men, and like almost all Mexican men, he is more attracted to blonde women, and thus marries one. (If you aren't familiar with the depths of Mexico's blonde obsession, try watching Spanish-language TV shows. Almost all the women on Mexican TV look like Finns.) His impoverished brother, in contrast, cannot attract a blonde wife. So he marries an Indian girl.

Then, the brothers have children. On average, the smarter, richer brother's kids, who are 3/4 white, are smarter than their underprivileged 1/4 white cousins. They're smarter not because they are whiter, but because their father had more smartness genes than their uncle. This trend continues: in both families, the smartest, most energetic, and most ruthless sons marry the blondest wives, while the blondest daughters marry the husbands with the most Right Stuff. Repeat for another dozen and a half generations. By 2000, this pattern could lead to the most European-looking people being the most naturally formidable, even if they weren't when they arrived in 1519.

[...]

Will immigration end America's racial divides? Will interracial marriage convert our descendents into a beige nation of Tiger Woods look-alikes? Will the flood of Latin American immigrants, who lack the North American prejudice against "miscegenation," usher in a new era of racial equality where a person's class cannot be assumed based merely on his color?

This is the argument of Gregory Rodriguez, a fine young Southern California journalist of "Unzist" viewpoint - i.e., pro-immigration but pro-assimilation, in the manner of Ron Unz. "Latinos, whose history has been one of mixture and among whom mestizos are the rule rather than the exception, understand hybridity, a notion that America's discourse on race desperately lacks. … Perhaps once we have fully adopted the concept of mestizaje into our racial dialogue, we will recognize that Los Angeles is well on its way to becoming a mestizo metropolis." [http://www.med.ucla.edu/cesla/oped/5-5-96.htm]

This theory sounds plausible. In many ways, it is appealing. Yet, there's just one little problem. After an experiment lasting nearly 500 years in Latin America, intermarriage has utterly failed to eliminate racial inequality. Mestizo nations like Mexico and mulatto nations like Brazil are bywords for vast concentrations of wealth among the white ruling class contrasted with extreme poverty among the darkest citizens. In fact, in Mexico racial segregation is worsening.
Lähde

Johannesburg and Cape Town Wedding Photographer Ryan Graham
I against my brother, my brothers and I against my cousins, then my cousins and I against strangers

15 Awesome Women Who Outshine Their Billionaire Partners

The Real Housewives of Atlanta
Chic Magazine Monterrey 398 - Kuvia häistä

Tuosta yllä olevasta Chic Magazine:sta löytyi löytyi mallitoimiston mainos, jossa voi bongata selvästi itäaasialaisen taustan omaavan naisen, mutta toisaalta voihan myöslatinolla tai intiaanilla olla jokseenkin itäaasialainen ulkonäkö, mutta nähtävästi itäaasialaiset ja myös euraasialaiset ovat enimmäkseen eri näköisiä kuin intiaanit ja latinot.

Katso mainosta

Tässä voi sitten samalla ihmetellä luultavasti tämän saman huomattavan pitkän aasialaisen naisen ulkonäköä kuinka nähtävästi jossain määrin eurooppalaisen miehen silmää miellyttää tällainen kuin mustan naisen ulkonäkö naisella, mutta ongelma on siinä, että yleensä samaan rotuun ja etniseen ryhmään kuuluvilla sukupuolilla on samankaltaiset kasvonpiirteet vaikka testosteronin takia miehillä tahtoo keskimäärin olla kookkaammat kasvonpiirteet ovat kuitenkin nämä aasialaiset kasvonpiirteet osaltaa kielteisiä miehille, jonka takia eurooppalainen nainen ei aasialaisista miehistä erityisen paljon tykkää vaan enemmän mustista miehistä myös vartalon takia.

Tästä huolimatta on myös naisia, jotka tykkäävät sanotaanko feminiinisemmästä ulkonäöstä miehellä, jonka takia olettaisin osan eurooppalaisista naisista jossain määrin tykkäävän sirommista itäafrikkalaisista miehistä, kuten somaleista. Sekarotuisiin parisuhteisiin liittyen luin tässä joku viikko sitten kuinka valkoinen australialainen nainen kertoi tykänneensä itäaasialaisesta miehestään, koska hänellä oli pieni nenä ja oliko vielä yksi perustelu siinä, että hänellä oli vähän karvoitusta. Tästä voi helposti päätellä, että tämä nainen ei missään nimessä haluaisi pariutua Lähi-idästä kotoisin olevan miehen kanssa, koska heillä esiintyy huomattavaa karvaisuutta ja myös huomattavan korkeaa tai pitkää nenää.


Lähde

Vertailuna ylläolevaan on alla enemmän eurooppalaisille tyypilliset kasvot omaava nainen. Tässä voi huomata kuinka esim. kasvot työntyvät aasialaiseen naiseen verrattuna eteenpäin ja nenä on korkea, mutta nähtävästi malleille tyypilliseen tapaan pieni myös leveydeltään. Meksikolaisen mallitoimiston listoilta löytyy valtavasti kauniita naisia, että tämän alla olevan naisen valitsin, koska hän oli listalla ensimmäinen. Suurin osa naisista on pitkälti eurooppalaisia tai europidejä ulkonäöltään vaikka eiköhän osalla ole myös ripaus meksikolaisille tyypillisesti intiaania taustalla vaikuttamassa ulkonäköön, mutta tästä huolimatta nämä naiset eivät yleisemmin vastaa ulkonäöllisesti mestitsejä, joita meksikolaiset ovat suurelta osin.


Lähde

Kun noita muitakin naisia katselee voi sieltä löytää kuvia, josta näkee missä lehdessä tai mainoksessa on ollut nainen. Alla olevan tutun lehden etukannessa lukee eksoottinen kaunotar tai miten tuon suomentaisi, mutta tästä tuleekin mieleen, että vaikka me pohjoismaalaiset emme näe sinisilmäistä tai vaaleahiuksista naista eksoottisena on hän kuitenkin maailman mittakaavassa eksoottinen.


Lähde

Näistä malleista on myös läheltä edestä otettuja kuvia, joista voi tarkastella kasvojen symmetriaa ja kasvojen osia, jotka ovat esim. tällä alla olevalla naisella hyvät. En tällä tarkoita, että kaikkien naisten tulisi olla alla olevan näköisiä, mutta ihmiset näyttävät yleisemmin tykkäävän siitä, että kasvot voi jakaa kolmeen noin saman suuruiseen osaan, joka tarkoittaa leuan alaosasta nenän alaosaan, josta kulmakarvoihin ja sieltä hiusrajaan. Naisella feminiinisyyttä lisää varsinkin alimman kasvon osan lyhyys, mutta aikuisella naisella se ei saisi olla liian lyhyt, koska muuten näyttää söpöltä tytöltä. Kauneuden määrittely on monimutkaista, mutta ainakin länsimaiseen kauneusihanteeseen kuuluu myös, että nenä on korkea ja suora. Tämän lisäksi nenä sijaitsee silmien välisellä alueella, joka näyttäisi olevan peruskriteeri mallille.

Osan näistä malleista voi havaita omaavan ei ruskeat silmät, jotka ovat usein sekarotuisessa väestössä harvinaisia, joten vaikka alla olevalla naisella olisi ei eurooppalaista taustaa, niin on hän todennäköisesti taustaltaan pitkälti eurooppalainen. Moni varmaan laittaa osassa näistä malleista merkille silmän muodon, mutta silmistä ei aina voi päätellä intiaani taustaa, koska samankaltaista silmän muotoa esiintyy myös eurooppalaisilla ja meikkaamisella saadaan myös luotua vinommilta näyttävät silmät.


Lähde

Huomattavan kauniita ovat nämä naiset, että on eliittiin kuuluvilla meksikolaisilla miehillä mukavaa, jos onnistuvat tällaisen naisen saamaan, joka sitten aiheuttaa sen, että eliitti on ulkonäöllisesti erilainen kuin muu väestö. Nähdäkseni yksi syy, miksi näin tapahtuu johtuu siitä, että eliittiin kuuluvat miehet haluavat kilpailla siitä, kuka onnistuu saamaan kauneimman naisen ja sellainen nainen on nähdäkseni usein hyvin eurokeskisen ulkonäön omaava barbiemainen nainen. Tässä ei sitten naisten pidä luulla, että ollaakseen kaunis pitäisi olla barbiemainen, mutta voi hyvinkin olla sillä tavalla, että yleisemmin eliittiin kuuluvien miesten keskuudessa naisen olisi hyvä olla näiden mallien näköinen. Näitä malleja katsomalla voi laittaa myös merkille, että mistä myös miehet näyttävät yleisemmin tykkäävän naisen ulkonäössä, kuten pitkät hiukset ja vaalean ihonvärin, jonka voi havaita myös tuolla MyFreeCams sivustolla.

Alla olevassa kuvassa voi sitten tarkastella vähän naisen kasvoja sivusta ja kuten olen epäkorrektina kertonut ei varsinkaan länsimaiseen kauneusihanteeseen kuulu prognatismi tai suun alueen eteenpäin työntyminen vaan tärkeintä olisi, että hampaat ovat suurin piirtein samassa linjassa otsan kanssa. Malleilla näyttäisi yleisesti olevan tällaiset kasvot ja nähdäkseni miehet yleisesti tykkäävät siitä, ettei naisella suu työnny liialti eteenpäin, koska se näyttää alkukantaiselta ja usein myös maskuliiniselta, jota vastaavasti naiset eivät samassa määrin näe ongelmana. Tietysti huulet voivat vähän työntyä eteenpäin ja olla suuremmat naisella, koska se näyttää seksikkäältä ja feminiiniseltä. Jos en väärin muista kerrotaan antropologian kirjoissa yhdeksi keinoksi määritellä, onko henkilö europidi olevan siinä, että nenän alaosaan laitetun kynän varsi koskettaa leaunpäätä. Tämä on oikeasti epätarkkaa tai hölmöä lähteä yhden tekijän perusteella määrittelemään, mutta on kuitenkin selvää, että varsinkin mustat eivät prognatismista tai hampaiden eteenpäin työntymisestä johtuen saa useimmin kynää koskettamaan leuanpäätä, joka vastaavasti onnistuu alla olevalta naiselta.


Lähde

Jossei tiedä, miltä mestitsi tai meksikolainen keskimäärin näyttää voi sitä tarkastella Googlen katukuvaa käyttämällä vaikka myös noilta human biodiversity keskustelupalstoilta löytää helposti tietoa. Malleihin liittyen kannattaa huomata sellainen tekijä, että intiaanit tai pitkälti geneettisesti intiaanit ja mestitsit ovat keskimäärin huomattavan lyhyitä vaikka osa naisista voikin olla erittäin kauniita kasvoiltaan, mutta mallialalla yksi perusvaatimus on nähtävästi pituus tai laiha barbiemainen vartalo vaikkei tämä poista mahdollisuutta päästä esim. kasvomalliksi, mutta toisaalta enemmän eurooppalaisille tyypillisen kasvonpiirteen omaaville näyttää olevan suurin kysyntä osaltaan johtuen noista kiinalaisista, mutta latinot näyttävät itsekin suosivan enemmän eurokeskisen ulkonäön omaavia naisia vaikka kauniita mestitsejä, mulatteja ja muita naisia löytyisi.

Katso katukuvaa pääkaupungista

Scientific approaches to the Mexican mestizo
Are Mexicans Mestizo attractive to other people?
Differences in Mexican Phenotypes.

Centro de Fertilidad IECH

Alta löytyy mielenkiintoinen tutkimus, jossa tarkastellaan geeniperimän yhteyttä kallonmuotoon. Näyttää siltä, jonka myös moni voi havaita omin silmin, että geeniperimä myös korrelloi ulkonäön kanssa, jonka takia voimme yleensä omin silmin erottaa mulatin tai eurasialaisen eurooppalaisesta. Monelle varmaan tulee mieleen etiopialaiset, joiden kanssa tehdyt lapset eivät usein näytä mulateilta, mutta heidän osalta kyse on etiopialaisten kallonmuodosta tai ulkonäöstä ja geeniperimästä, jossa on myös paljon Afrikan ulkopuolista taustaa. Tuohon meksikolaiseen Monterreyn Chic eliittilehteen liittyen löytyi tutkimuksesta myös tietoa meksikolaisten ulkonäöstä ja geeniperimästä, joka on enimmäkseen intiaaneille tyypillistä, mutta tuossa eliittilehdessä voi havaita ihmisten olevan ulkonäöltään hyvin eurokeskisiä, jonka perusteella voi hyvin olettaa heidän olevan geneettisesti pitkälti eurooppalaisia.
As previously discussed, cranial morphology is one example of the expression of phenotypic variation in humans that has been found to mimic genetic ancestry variation.

[...]

Even more specifically, Hughes et al. (2013) assessed ancestral trends within three regions of Mexico using craniometrics, and found that the proportion of European ancestry increases from south to north, while the proportion of Native American ancestry increases from north to south.
Lähde

Meksikoon liittyen tulikin vastaan Google Book:sta kirja, jossa aiheena ovat afromeksikolaiset, jotka ovat osaltaan ulkonäöllisistä syistä syrjitty pieni vähemmistö maassa, jossa enemmistö on mestitsejä ja eliitti on enemmän eurooppalainen taustaltaan tai ulkonäöltään. Meksikon itärannikolla Veracruz:ssa elää enemmän ulkonäön perusteella afrikkalaisen taustan omaavia, joita voi yrittää vaikka bongata Google:lla pääkaupungin katukuvasta. Kun tuossa kirjassa oli vähän juttua televisiosta, niin katsoin muutaman television sivuja ja voi sanoa ihmisten olevan yleisesti ulkonäöltään eurokeskisiä vaikka monilla näkyy mielestäni myös intiaanin vaikutus, mutta en äkkiseltään löytänyt selvästi afrikkalaisen taustan omaavaa. Azteca 7 sivustolla on oikein iso kuva vaaleahiuksisesta ja sinisilmäisestä Edith González:sta.

Land of the Cosmic Race - Azteca 7

Katselin taas tuota meksikolaista Chic Monterrey lehteä ja siellä olevia mainoksia. Mainosten joukosta tuli vastaan nuoren naisen Lace and Tulle kauppa, jossa myydään nähtävästi vaatteita. Sivulta löytyy omistajasta kuva ja nähdäkseni naisella on kauneustutkimusten mukainen feminiininen ulkonäkö. En tällä taaskaan tarkoita, että kaikkien naisten täytyisi häneltä näyttää, mutta olettaisin hyvin monen miehen, että myös naisen tykkäävän. Näiden pohjoismeksikolaisten osalta on hyvä huomata heidän olevan taustaltaan suurelta osin eurooppalaisia varsinkin eliittiin kuuluvien osalta, joten varmaan monelle amerikkalaisellekin tulee yllätyksenä tällainen ulkonäkö, joka ei erityisen paljon näytä intiaanilta tai mestitsiltä.


Tämä Meksikossa havaittava elintason kasvu on sitten osaltaan syynä siihen, miksei tiettävästi meksikolaisilla ole enää suurta halua muuttaa Yhdysvaltoihin, mutta kyllä noita muita köyhempiä enimmäkseen intiaanien maita löytyy Meksikon naapurista, joista sitten lappaa lyhyitä ihmisiä osaltaan laittomasti Yhdysvaltoihin. Tällä pituudella viittaan varsinkin guatemalalaisiin ja muutenkin siihen, että elämässä on myös pituudella merkitystä koskien vaikka parinvalintaa, koska naiselle on yleensä tärkeää miehen pituus, mutta on siitä muutakin haittaa ellei sitten ole Napoleon, koska nämä lyhyet ihmiset muuttavat pidempien ihmisten maihin.

Katsoin vielä uudelleen tuota kuvaa Lace and Tulle kaupan omistajasta ja huomasin taustalla kuvan Marilyn Monroe:sta. Siihen liittyen tuli mieleen, että erikoisesti afroamerikkalaisten naisten keskuudessa Marilyn on suosittu, jota on kylläkin kritisoitu mustien keskustelupalstoilla ja tämä näkyy varsinkin tuolla MyFreeCams sivustolla kuinka mustilla naisilla on usein seinällä kuva Marilyn:stä. Tätä pitäisi tarkemmin tutkia, että mistä on kysymys, koska mustille naisille pitäisi olla joku kaunis afroamerikkalainen nainen esikuvana esim. Josephine Baker. Tietenkin tutkijat syyttävät tästä valkoisia, että ovat aivopesseet myös mustat naiset, mutta jospa mustat naiset näkevät Marilyn:ssä jotain hienoa feminiinisyyttä, jota ei taida samassa määrin nähdä valkoinen nainen.
Lace and Tulle is a women´s specialty boutique were femininity and sophistication is what rules and inspires us.
Lähde - Black Satin - Beauty Clinic - Chic Brides