20. joulukuuta 2014

Kuvapoimintoja kiinalaiselta SoYoung sivustolta

Katselin 50 sivun verran kuvakeskusteluja kauneusaiheiselta sivustolta, joista poimin alle mielenkiintoisia kuvia. Kuvia selaillessa tuli vastaan aika paljon kuvia eurooppalaisista naisista, joten tämän perusteella eurooppalainen nainen on jonkinlainen esikuva.

Lisää kuvia

Oikealla kuvassa voidaan nähdä Florence Colgate, jota on sanottu hyvin kauniiksi naiseksi, josta oli maininta tuossa Elämä barbie maailmassa tutkimuksessa. Tässä voidaan havaita nämä kasvojen osioinnit, jotka samansuuruisina näyttävät yleisesti miellyttävän ihmisten silmää kuinka nenä sijaitsee silmien välisellä alueella, joka on yhtä leveä kuin silmien leveys.

Kuitenkin voidaan havaita vasemmassa kuvassa kuinka kasvon alinosa on lyhyt. Yleensä näkee myös tämän osan samanpituisena, mutta naisella voidaan vähän korostaa feminiinisyyttä tekemällä leuasta pienemmän. Kuitenkaan leukaa ei saa tehdä liian pieneksi, koska naisen tulee näyttää aikuiselta vaikka toisaalta kauniilla naisella on hyvä olla vähän lapsenomaiset kasvonpiirteet, jotka eivät siis kehity samalla tavalla kuin miehillä testosteronin takia.


Lähde

Seuraavaksi voidaan nähdä kuinka meikkaaminen vaikuttaa jo valmiiksi nätin naisen ulkonäköön. Netistä löytyy paljon parempia esimerkkejä kuinka valtavan muutoksen ulkonäköön nainen voi saada meikkaamisella, että muuttuu rumemman tai tylsemmän näköisestä kaunottareksi. Muutenkin kauneustutkimuksissa koskien meikkaamista on tuotu yleisesti esille meikkaamisesta olevan hyötyä, joten eivät naiset turhaan meikkaa.


Lähde

Alla voidaan nähdä kaksi kaunista naista, joista kuitenkin oikealla oleva on nähtävästi käynyt kauneusleikkauksissa, että ainakin nenää ja silmiä on muokattu ellei sitten nainen ole eurasialainen. Enemmän itäaasialaiselta näyttävä kaveri on nätti, että ei tässä pitäisi liialti muuttaa ulkonäköä, jos siinä ei ole erityistä vikaa, mutta nähtävästi osa itäaasialaisista haluaa omata näyttävämmät tai eurokeskisemmät kasvot, jolloin kasvot eivät esim. näytä lättäniltä ja silmät eivät ole pienet.


Lähde

Alla on sitten nuori nainen, joka ei ole ollut nähtävästi tyytyväinen lättäniin kasvoihinsa. Se on lopulta aasialaisten itse päätettävä millaisesta ulkonäöstä tykkäävät, mutta varmasti suurimmalle osalle eurooppalaisista naisen uudet eurokeskisemmät kasvot näyttävät paremmilta. Jos tämä nainen haluaa jälkeläisensä näyttävän enemmän äidiltään voisi kai olla järkevää tehdä lapsi vaikka eurooppalaisen miehen kanssa tai käyttää spermapankkia apuna.Lähde

Tuli vastaan nätti kuva aasialaisesta naisesta, mutta toisaalta voidaan sanoa naisella olevan eurokeskiset kasvot, että ne lähestyvät eurooppalaiselle naiselle tyypillistä, koska ne eivät ole sivusta katsottuna lättänät.


Lähde

Hiukset ovat selvästi erittäin tärkeä tekijä naiskauneudessa, joka varsinkin valitettavasti aiheuttaa ongelmia hyvin monelle mustalle naiselle. Alla voidaan nähdä yksi piirroskuva naisesta tekemässä hiuksillaan rusettia. Jos kuva on kiinalaisen tekemä voidaan siinä tyypilliseen tapaan havaita kuinka naiselle on tehty huomattavan suuret silmät. Voidaan muutenkin sanoa, että kuvan hahmo on erittän kauniin näköinen.


Lähde

Eläimilläkin voidaan havaita kasvonpiirteitä, jotka ihmiset tunnistavat söpöiksi tai vihaisiksi. Varsinkin vihaiset tai väsyneet kasvot ovat kielteisiä kauneuden kannalta, jollaisia kylläkin esiintyy ihmisillä varsinkin ikääntyneillä.Lähde - Lähde

Vaikkei tätä naista näe edestäpäin on siinä suurella todennäköisyydelle eurooppalainen nainen, koska tällaiset eteenpäin työntyvät suorat kasvot ovat hyvin tyypillisiä länsieurasialaisille tai perinteisesti sanottuna europideille.


Lähde

Alla voidaan taas nähdä näitä kasvojen osiointeja, joilla voidaan myös tutkia kasvoissa olevia mahdollisia ongelmia kauneuden kannalta, jos kerta ihmiset tykkäävät hyvin paljon esim. symmetriasta. Nähtävästi vasemmalla on aasialainen nainen ja oikealla eurooppalainen nainen.


Lähde

Alla voidaan nähdä kuinka vasemmassa kuvassa henkilö näyttää sanotaanko alkukantaiselta johtuen suun muodosta. Tällaista suun muotoa esiintyy jossain määrin eteläaasialaisilla, mutta pohjoisessa elävillä on kasvot enemmät suorat, mutta toisaalta myös lättänät. Tällaista ulkonäköä voidaan usein korjata tekemällä nenästä korkeampi, mutta muuten täytyy muokata hampaita ja leukaa.


Lähde

SoYoung sivustolta tuli vastaan myös eurooppalaisia naisia mainoksissa käyttäviä yrityksiä, joten katsoin tarkemmin, mitä löytyy yritysten sivuilta ja sieltä tietenkin löytyy lisää kuvia eurooppalaisista naisista.Lähde - Lähde

Alla on hieno piirros, jossa naisella voi havaita olevan kauneustutkimusten mukaiset kasvonpiirteet koskien varsinkin suun aluetta, jossa ei ole havaittavissa alkukantaiselta vaikuttavaa prognatismia. Naisella voi havaita olevan pitkät hiukset ja vaalea tasainen ihonväri, josta miehet varsinkin näyttävät yleisemmin tykkäävän, mutta nenä on aika korkea aasialaiseksi, mutta tällaiset kasvonpiirteet monet aasialaiset näyttävät haluavan, jotta kasvot eivät olisi liian lättänät vaan kolmiulotteiset.


Lähde

Naisilla nähtävästi tykätään siitä, että sääret ovat leveydeltään pienet tai barbiemaiset, kun taas miehillä saa olla enemmän gorillamainen vartalo, mutta varsinkin aasialaisilla tahtoo jalat olla yleisemmin lyhyet ja leveämmät, jonka takia monet aasialaiset naiset käyvät varsinkin pienentämässä kaksoiskantalihaksen kokoa.


Lähde - Lisätietoa

Vivian on nähtävästi kerännyt paljon linkkejä nuorten naisten ylläpitämiin kauneus blogeihin, joita voi verrata vaikka suomalaisten naisten blogeihin, että ovatko naiset samallaisia. Naisella näyttäisi olevan värilinssit, jotka ovat hyvä keino muuttaa ulkonäköä, kun muuten aasialaisilla on ruskeat silmät ellei sitten ole keskiaasialainen, joilla jo sekarotuisuudesta johtuen voi esiintyä aasialaisesta tai eurasialaisesta ulkonäöstä huolimatta ei ruskeita silmiä.


Lähde

Naisen vaaleista hiuksista tuli mieleen kuinka jotkut ihmiset suhtautuvat kielteisesti vaaleisiin hiuksiin ei eurooppalaisilla naisilla tai näkevät ne rumina, mutta olisiko osaltaan kyse siitä, että ihmiset eivät ole tottuneet näkemään tällaista, mutta jos sitä näkee päivittäin, niin eivät vaaleat hiukset aasialaisella naisella enää näytä omituisilta vaikkei nainen olisi eurooppalainen.


Lähde

Shine nimimerkkiä käyttävä aasialainen nainen kertoo suoraan haluavansa omata enemmän eurooppalaisen naisen ulkonäköä. Eipä ole tullut vielä vastaan naista, joka haluaisi olla esim. musta.


Lähde

Nukkemaisen näköisiä ovat nämä kiinalaiset naiset kuvissa. Tämäkin nainen on tainnut paljonkin muokata ulkonäköään.


Lähde

Löytyi lisää kuvia meikkaamisesta kuinka se vaikuttaa ulkonäköön tekemällä esim. silmistä näyttävät ja suuremmat. Silmien osalta on varmaan käytetty myös silmäteippiä, jonka avulla saadaan silmät pidettyä suurempina.


Lähde

Näissä kuvissa voi aina välillä nähdä kuvassa olevan naisen blogin osoitteen, kuten esim. Weibo sivustolta löytyvä momoko9055, jota ylläpitävä sanotaanko eurokeskisemmän ulkonäön omaava nainen toimii nähtävästi mallina Fern vaatemerkille.


Lähde - Blogi - Fern

Jos alla on kuvassa sama henkilö, niin tässä voi havaita tyypillisiä muutoksia, joita aasialaiset naiset usein haluavat koskien silmien muotoa tai kokoa ja nenän korkeutta.


Lähde

Alta löytyy enimmäkseen kauniita kuvia aasialaisista naisista, joista voivat myös hyvin monet olla aitoja vaikka osaltaan kauneusleikkaukset vääristävät todellisuutta hyvässä ja pahassa, jos varsinkin ajatellaan jälkeläisten ulkonäköä, että et voi olla kasvavassa määrin varma lapsesi ulkonäöstä.


Lähde

Alla olevaa oikeaa naista katsoessa voi laittaa silmämääräisesti merkille kuinka kasvon osat ovat yhtä suuret, jos tarkastellaan leuan alaosasta nenän alaosaan ja sieltä kulmakarvoihin, jonka jälkeen hiusrajaan, että nämä kolme osaa ovat suurin piirtein samanpituisia.

Lisäksi voidaan havaita nenän sijaitsevan silmien välisellä alueella ja nenä on samankokoinen kuin silmien leveys, joten nenä ei vie huomiota silmiltä. Nenässä on myös sopivasti korkeutta, joka vähentää kasvojen lättänäisyyttä tekemällä niistä kolmiulotteiset. Sivusta katsottuna vasemmalla naisella ei näytä olevan prognatismia, joten naiset ovat monella tavalla erittäin kauniita.


Lähde

Korealaisessa tv-ohjelmassa on nähtävästi arvosteltu tyttöryhmä Karan jäsenten ulkonäköä, joista parhaimman näköisenä pidettiin Park Gyu-ri:a, joka on ensimmäinen vasemmalta, mutta vaikka olisikin kaunein, niin ei naisten tarvitse olla samannäköisiä tai omata juuri tietynlaiset kasvot.


Lähde

Taas päädyin kuvassa olleen osoitteen kautta blogiin, josta löytyi kuvia kiinalaisen League of Angels pelin juhlatilaisuudesta, jossa on ymmärtääkseni juhlistettu pelin miljoonatta latausta. Kuvassa voidaan nähdä eurooppalainen ja aasialainen nainen, mutta kun katsoo pelissä olevia naishahmoja ovat ne yleisesti enemmän eurooppalaisen näköisiä.


LähdeLähde - Blogi - Peli