23. joulukuuta 2014

Thaimaalaiset kauneusleikkaussivustot ja FFS


Lähde

SoYoung sivustolla aina välillä joku kertoo haluavansa mennä Thaimaaseen kauneusleikkaukseen, jos Googlen käännöksestä edes saa oikean käsityksen. Tästä huolimatta katselin Google kääntäjän avulla cosmetic surgery sanat thai:ksi käännettynä, että mitä löytyy ja hyvin monissa näissä sivustoissa voi nähdä taas olevan kuvia eurooppalaisista naisista, kuten näyttää olevan ympäri maailmaa.

Toisaalta Thaimaan tapauksessa syynä tähän taitavat olla länsimaalaiset vaikka ennen ja jälkeen kuvissa näkyykin enimmäkseen thaimaalaisia tai muita aasialaisia. Varmaan moni länsimaalainen ei halua omaa naamaansa sivustolle vaikka saisi alennusta, koska yritykset tarvitsevat myös esimerkkejä länsimaalaisista.


Lähde

Yllä olevan Kamol:in sivuilla voi nähdä paljonkin kuvia eurooppalaisista naisista ja etusivulla omituisen videon, jossa kai tuodaan esille kuinka voit muuttua jopa eurooppalaiseksi naiseksi. Yllä voidaan kuvassa myös nähdä Thaimaassa järjestettävän Miss Grand International kilpailun voittaja, joka on kuubalainen.

Itse olen näitä missikisoja aika paljon kritisoinut, koska ne antavat ihmisille helposti vääränlaisen käsityksen kauneudesta, jos vaikka ajatellaan pieniä thainaisia, että ei naisen tarvitse olla jonkun suurikokoisen missin tai barbien näköinen, eikä pidä olettaa, että naisen tulisi olla tämän missin näköinen ollakseen kaunis vaan kyllä myös monet aidot thainaiset ovat kauniita ja söpöjä vaikkei osaltaan pienen koon takia olisi mahdollisuutta voittaa missikilpailuja.

Kuitenkin kaikkein suurin ongelma tällaisiin moni etnisiin tai rotuisiin kilpailuihin liittyy siihen, että kuinka voit valita kauneimman erinäköisistä naisista. Tietenkin valinnassa voidaan huomioida muita tekijöitä kuin kauneutta, kuten luonnetta, mutta ihmisillä taitaa kuitenkin olla käsitys kuinka valittu missi olisi jotenkin äärimmäisen kaunis vaikka todellisuudessa ei varmasti näin ole ja eikä muutenkaan ihmiset ole samaa mieltä kauneudesta, koska kauneus on lopulta katsojan silmissä ja ihmiset myös helposti kannattavat enemmän omaa etnistä tai rotua edustavaa naista.


Lähde

Thaimaalaisen kauneusleikkauksia tekevän Lelux:in sivuilta päädyin katsomaan youtube videoita, joissa ulkonäköään varsinkin nenän osalta muuttaneet kertovat nähtävästi kaikenlaista. Videoissa voi havaita kuinka monilla thai tai muilla naisilla on ei ruskeat silmät, että nähtävästi monet naiset tykkäävät käyttää värilinssejä. Tästä tietenkin tutkijat syyttävät länsimaalaisia, mutta jospa thainainen vaan tykkää esim. sinisistä silmistä ja niiden ulkonäköön erilaista väriä tuovasta vaikutuksesta ja eksoottisuudesta.

Thaimaassa tehdään nähtävästi paljonkin sukupuolen muutos leikkauksia, joita tekee tuo Kamol ja onhan myös Thaimaa tunnettu ladypojista, jotka tiettävästi erottaa usein naisesta miehekkäämpi ääni vaikka voidaanhan nykyään äänihuuliakin muokata. Tässä kohtaa voidaan jo paljastaa, jos vaikka videota katsonut ihastui videossa olleen naisen ulkonäköön, että kyseessä ei oikeasti ole nainen vaan mies, joka kylläkin paljastui osaltaan videossa näytettävästä kuvasta.

Vaikka näitä sukupuolen vaihdoksia tehdään miehille on kuitenkin selvää, että harvasta miehestä voidaan tehdä aidosti naista, koska sukupuolten välillä on huomattavia eroja ja se tulee hyvin kalliiksi. Toisaalta miesten ja naisten välillä esiintyy ulkonäöllistä päällekkäisyyttä, että on miehiä, jotka ovat ulkonäöltään feminiinisiä ja vastaavasti on naisia, jotka ovat ulkonäöltään hyvin maskuliinisia, joten näille ihmisille sukupuolen vaihdos taitaa olla huomattavan helppoa ja halpaa.

Varsinkin eri etnisten ryhmien tai rotujen välillä voi esiintyä feminiinisyydessä ja maskuliinisuudessa eroja koskien vartalon kokoa tai kasvojen maskuliinisaatiota. Tämä on nähdäkseni sitten yksi syy siihen, miksi me voimme nähdä länsimaalaisten miesten olevan kiinnostuneita aasialaisista naisista, kun taas länsimaalaisten naisten voidaan havaita olevan enemmän kiinnostuneita jokseenkin maskuliinisemman ulkonäön omaavista mustista miehistä. Eivät varsinaisesti monet aasialaiset naiset ole erityisen feminiinisiä vartalon osalta, mutta länsimaalaisten miesten voidaan havaita tykkäävän aasialaisen pienestä sirosta koosta ja esim. kilteistä söpöistä kasvoista.

Mustilla naisilla tietenkin esiintyy kurvikkaampaa vartaloa, mutta ihonväri, kasvot ja hiukset taitavat olla osaltaan syynä siihen, että harvaa länsimaalaista miestä musta nainen kiinnostaa, kun taas voidaan hyvin ymmärtää monien länsimaalaisten naisten himoa mustaa miestä kohtaan esim. lihaksikkaalta ja rotevalta näyttävän vartalon takia. Tässä ei tietenkään pidä tehdä yleistyksiä vaan kyse on keskimääräisistä eroista, jotka vaikuttavat eurooppalaisten miesten, että naisten erilaiseen parinvalintaan kuinka nainen suuntaa useimmin lentonsa Afrikkaan ja mies Aasiaan.

Alla olevasta linkistä pääsee tarkastelemaan Annie Richards:in sivustoa, jossa käsitellään mielenkiintoisesti kuinka miehestä tehdään nainen ja muutenkin Google:lla voi etsiä tästä asiasta lisätietoa käyttämällä hakusanoina esim. Facial Feminization Surgery - FFS.

Physical beauty in a woman may not be everything, but for good or bad it's certainly very important. Would Prince Charming have asked Cinderella for a dance and fallen in love with her if she had not been the most beautiful girl at the ball? The honest answer is probably "No".

Psychological studies show that men still rank female beauty the highest among a long list of attributes that they seek in women. The phrase "I love you for your beauty" is hardly likely to be heard from the lips of a man in these politically correct days, but it is nevertheless often true, at least in the earliest stages of a relationship. A wonderful mind is great, but sometimes - like Cinderella - you also need the "beauty" to create the initial opening.
Lähde