11. joulukuuta 2014

Silmät

Twinkling Crystal Eye Surgery?

Eyes is the first impression that can last for a long time.
The eyes is an important part that give off your charm.
Has the most suitable and natural eyes with The Line’s expertise and know-how on Eyes & Nose plastic surgery.
Lähde

Aiemmin oli juttua japanilaisten piirroshahmojen silmien väreistä, niin siihen liittyen tuli mieleen katsoa olisiko jo tullut tarjolle laserilla silmän värin muuttaminen ja näin näyttäisi olevan hintaan 2000 euroa. Nyt on sitten mulatilla tai kenellä tahansa mahdollisuus hankkia ei ruskeat silmät, jos jostain syystä ei tykkää ruskeasta väristä vaikka se suojaa uv-säteilyltä, eikä halua käyttää värilinssejä. Mitä olen netistä näitä kyselyitä silmien väreistä katsellut näyttävät ihmiset yleisesti tykkäävän ei ruskeista silmistä ja vihreät ovat varsinkin suosittuja, mutta tässä taitaa olla vääristävänä tekijänä eurooppalaiset tai länsimaalaiset, koska voisi ajatella ruskeat silmät omaavien tykkäävän enemmän ruskeista silmistä, mutta toistaalta kyllä ruskea silmäisten maissa värilinssit ovat paljonkin suosittuja ja olen usein nähnyt esim. afroamerikkalaisilla naisilla värilinssit, joten tämän perusteella silmän värin muuttamiselle on kysyntää.


Lähde - Lisätietoa - Katso video

Youtube:sta löytyy lisää kaikenlaisia videoita silmän värin muuttamisesta ja alla olevassa videossa voi ihmetellä nähtävästi irakilaisen naisen silmän värin muuttumista siniseksi Jordaniassa. Tässä ei kuitenkaan ole kyse laserilla muuttamisesta vaan tietääkseni silmiin laitetaan leikkauksella värilinssi. Youtubessa voi samalla ihmetellä ihmisten erilaisia näkemyksiä, että osa suhtautuu kielteisesti, kun taas osa tykkää. Kun tätä nuorta naista katselen, niin jotenkin silmien värin muuttuminen näyttäisi tekevän naisesta paremman näköisen. Onko tässä sitten kyse siitä, että itse ja koko perheelläni on ei ruskeat silmät, niin tästä syystä tykkään enemmän ei ruskeat silmät omaavasta naisesta.

Tätä pitäisi enemmän pohtia tai tutkia vertaamalla vaikka samaa naista kuvankäsittelyohjelmassa vaihtamalla vain silmän värin, että kummasta tykkää enemmän. Naisen kauneudessa on kyse monista eri tekijöistä, kuten kasvonpiirteistä, että ei ainoastaan silmän väristä, mutta silmän väri voi olla osalle miehistä vaikuttava tekijä parinvalinnassa. Esim. aasialainen nainen voi olla nätti, mutta hänestä ei täysin tykkää ruskeista silmistä johtuen, mutta toisaalta tuolta sekarotuisesta Keski-Aasiasta voi löytää aasialaisen näköisen, mutta ei ruskeat silmät omaavan vaimon. Tämä silmien värin muuttaminen varsinkin laserilla voi osaltaan lisätä sekarotuisia tai monietnisiä parisuhteita, jos sattumoisin monet eurooppalaiset miehet tykkäävät enemmän ei ruskeat silmät omaavista naisista, mutta jälkeläisillä on tietenkin yleensä ruskeat silmät ellei sitten joskus tulevaisuudessa geenimuuntelulla tähän vaikuteta.

Cosmetic surgery for changing eye color by Dr. Salman Habash

Alla olevasta videosta voi sitten ihmetellä kuinka aasialaiset naiset ovat taitavia korostamaan silmiensä kokoa eri keinoilla, kuten käyttämällä teippiä ja meikkaamalla muutenkin silmiä. Tämän lisäksi aasialaiset käyvät silmiensä takia valtavasti kauneusleikkauksissa ja voisi sanoa kaiken tämän jo itsessään lisäävän sekarotuisia parisuhteita, koska aasialainen tekee mielestäni usein itsestään paremman näköisen vaikka varmaan joku keltakuumeen omaava on eri mieltä, mutta nyt ei ole kyse aasialaisista naisista valtavasti himoavista miehistä vaan muista miehistä, jotka tykkäävät enemmän eurokeskisestä ulkonäöstä. Tällainen ulkonäön muuttaminen erilaisilla keinoilla on naisten taholta aikamoista kusettamista, että et tiedä varmuudella minkä näköisiä lapsia saat, mutta aasialaisen naisen kanssa lapsia tekevän täytyy kuitenkin aina tiedostaa lasten usein näyttävän eurooppalaisten silmissä enemmän aasialaisilta.

All About Eyelid Tape + Reviews & Demos

Tuo ylempänä ollut silmien värin muuttaminen laserilla oli espanjalaisten kehittämä, mutta tunnetuin taitaa olla amerikkalaisen Stroman lasertekniikka, joka ei ole vielä tullut markkinoille. Alla olevasta linkistä voi katsoa yrityksen luennon, jossa kerrotaan kuinka maailmassa on 25 miljoonaa värilinssin käyttäjää ja näytetään vertailuna kuva Cameron Diaz:sta kuinka silmän väri vaikuttaa ulkonäköön. Sitä ei välttämättä moni tule ajatelleeksi kuinka eksoottiset ei ruskeat silmät ovat maailman mittakaavassa, eikä niitä usein edes ole sekarotuisilla on tästä syystä ymmärrettävää, että maailmasta löytyy paljonkin ihmisiä, jotka haluavat eri väriset silmät.

Äkkiseltään ajateltuna tämä varmaan tuntuu monesta kummalliselta ja moni ajattelee kyse olevan tässäkin tapauksessa länsimaalaisten vaikutuksesta, mutta jospa myös sittenkin samaan tapaan kuin naiset meikkaavat kasvojaan, niin osa heistä vaan haluaa saada ei ruskeat silmät, eikä käyttää koko elämän värilinssejä. Olen laittanut merkille kuinka Latinalaisessa Amerikassa, Intiassa ja miksei myös monissa muissa maissa suositaan usein ei ruskean silmän värin omaavia, joista osa käyttää oikeasti värilinssejä ja se nähdäkseni selittyy osaltaan eksoottisuudella, jos väestö on muuten suurelta osin ruskeat silmät omaava. Meikkimainoksissa voi havaintoni perusteella usein nähdä paljon ei ruskeat silmät omaavia naisia vaikka osalle naisista ne olisi luotu kuvankäsittelyllä on kuitenkin nähdäkseni ei ruskeat silmät yksi keino saada mainokseen väriä ja ihmiset taitavat muutenkin tykätä paljonkin vihreästä ja sinisestä väristä, jos esim. vihreä tuo mieleen luonnon ja sininen taivaan tai veden.

Katso video - Lisätietoa - Katso mainoksia
Initial attraction is one of several factors that influence the ability to form an impression. Attraction is related to physical beauty, implying that we all tend to evaluate attractiveness based on the same characteristics. Adults with larger eyes are perceived as more attractive and receive more positive evaluations. Our purpose was to examine whether eye size would influence warmth and competence because the stereotype content model differs in predictions of attraction. We further analyzed the effect of the observer and stimulus gender on the assessment of warmth and competence. To this end, we tested 360 participants in an experimental visual task, according to a 3 (eye size: small vs. medium vs. large) × 2 (stimulus gender: female vs. male) × 2 (observer gender: female vs. male) factorial design. Our results lend support to the idea that larger eyes lead to more positive perceptions of warmth and competence. However, only the warmth dimension is affected by the observer and stimulus gender. The results are discussed in light of current research in the field of social cognition.
Lähde

Google:lla löytyy silmien väreihin liittyen paljon mielenkiintoista tietoa, kuten esim. äänestyksiä, joista olen myös aiemmin kertonut kuinka ihmiset tai todennäköisesti varsinkin länsimaalaiset tykkäävät paljonkin vihreistä ja sinisistä silmistä, kun taas ruskeat ovat usein vähiten suosittuja.


Lähde
According to Bruno Laeng and colleagues, “It is remarkable that blue-eyed men showed such a clear preference for women with the same eye color, given that the present experiment did not request participants to choose prospective sexual mates, but only to provide their aesthetic or attractiveness responses…based on face close-up photographs.” Blue-eyed men may have unconsciously learned to value a physical trait that can facilitate recognition of own kin.

Once offspring genetic engineering becomes possible I am expecting we will see a huge surge in births of blue eyed and blond hair daughters. They'll also have larger lips, more bottle-shaped bodies, greater symmetry, higher cheekbones, and every other feature that is considered sexy and beautiful. People will make their sons more physically attractive as well. The future will be beautiful.
Lähde

What's the most beautiful eye color?