26. joulukuuta 2014

Muutamia poimintoja RealSelf sivustolta

Katselin tässä pitkästä aikaa länsimaalaista RealSelf sivustoa, joka on samankaltainen kuin tuo kiinalainen SoYoung, jota olen enemmän tarkastellut. Näillä sivustoilla voi hyvin tutkia millaisia huolia on ihmisillä ulkonäön kannalta ja katsoa millaisia muutoksia yleensäkin ihmiset haluavat tehdä esim. kasvoihin. Haluavatko naiset suuremman nenän vai pienemmän nenän. Kauneustutkimusten perusteella naisella olisi hyvä olla pieni tai kasvoihin sopiva nenä.

Tällä tavalla naiset näyttävät yleisesti toimivan, että varsinkin eurooppalaisten naisten osalta nenän korkeutta yleensä pienennetään. Kuitenkin aasialaisten ja afrikkalaisten osalta tahtoo olla enemmän sillä tavalla, että he haluavat leveydeltään pienemmän nenän, jossa olisi myös enemmän korkeutta, joka tällöin vähentäisi kasvojen lättänäisyyttä tai vauvamaisuutta. Näiden ulkonäöllisten muutosten perusteella voi sanoa naisten haluavan yleisesti pitkälti samankaltaisen nenän.

Alla afroamerikkalainen nainen on tuonut esille haluavansa omata enemmän näille naisille tyypillisen söpön pienen nenän, koska oma nenä tahtoo olla leveämpi.Lähde

Toinen afroamerikkalainen nainen kertoo haluavansa omata enemmän näille mustille naisille tyypillisen nenän, joista kannattaa laittaa merkille, että nenät ovat korkeita ja leveydeltään pieniä, joka ei ole monille afroamerikkalaisille naisille tyypillinen.


Lähde

Aasialainen nainen kertoo ja näyttää myös kuvillaan kuinka Etelä-Koreassa tehdyllä kauneusleikkauksella muutettiin leukaa pienemmäksi ja silmiä suuremmiksi, joka on tietysti kauneustutkimusten mukainen muutos koskien feminiinistä ulkonäköä.Lähde

Alla oleva nainen ei löytynyt RealSelf sivustolta vaan tuli vastaan, kun katselin kuvia koskien Lateral epicanthoplasty silmäluomileikkauksia ja joukosta löytyi jotenkin tutun näköinen vaaleahiuksinen aasialainen nainen, josta oli maininta erittäin mielenkiintoisessa Facing Japaneseness: Becoming the Ethnic Other through Gyaru Self-Transformations tutkimuksessa.

Nainen on nähtävästi parisuhteessa eurooppalaistaustaisen miehen kanssa ja pariskunnalla on myös pieni lapsi, jolla näyttäisi olevan jokseenkin aasialaiset kasvonpiirteet, mutta toisaalta ne voivat vielä paljonkin muuttua. Aasialainen äiti on paljonkin muokannut ulkonäköään kauneusleikkauksilla koskien varsinkin silmiä ja nenää.

Mitä mieltä mahtaa olla naisen eurooppalainen mies, jos nainen muokkaa ulkonäköään enemmän eurooppalaiseksi. Tähän liittyen olen tuonut esille kuinka osaltaan nämä kauneusleikkaukset lisäävät sekarotuisia parisuhteita, jos kerta selvästi näyttää siltä, että eurooppalaiset miehet tykkäävät enemmän eurokeskisestä ulkonäöstä naisilla.


Lähde

Palataan takaisin aiheeseen ja RealSelf sivustolta löytyi alla oleva aasialainen nainen, joka kertoi käyneensä silmäluomileikkauksessa, joka on hyvin suosittua aasialaisten keskuudessa monista syistä johtuen. Oikeassa jälkeen kuvassa näyttäisi naisen nenä olevan korkea, eikä matala, mutta se voi johtua osaltaan meikkaamisesta. Vasemmassa ennen kuvassa naisella näyttäisi olevan jo valmiiksi huomattavan suuret silmät, mutta hän on voinut kuvaamisen yhteydessä tehdä silmistään suuremmat.


Lähde

Tämäkin musta nainen haluaa muuttaa nenäänsä pienemmäksi, koska ei tykkää leveästä nenästään, joka näyttää samanlaiselta kuin isällään.


Lähde

Tälläkin mustalla naisella on huolena liian leveä nenä.


Lähde

Sekarotuisten kauneuteen ja ulkonäköön liittyen löytyy alta filippiiniläisen ja mustan sekoitus, joita on tiettävästi tapana kutsua blasianeiksi. Nähtävästi aina ei ole helppo erottaa blasiania mustasta, koska myös mustilla voi olla jokseenkin aasialaisia piirteitä. Tällä naisella on ollut ongelmanaan leveä ja lättänä nenä, johon on halunnut korkeutta.

Sehän on selvä juttu, että jos sekoitetaan aasialaisia ja afrikkalaisia tahtoo nenä olla yleensä lättänä verrattuna eurasialaisiin, joilla eurooppalaisista aiheutuen on todennäköisemmin korkeampi nenä, koska sekarotuisen ulkonäkö riippuu vanhempien ulkonäöstä ja valitettavasti varsinkin Aasiassa ei tykätä blasianeille tyypillisestä ulkonäöstä.


Lähde

Tässsä voidaan jo havaita monilla mustilla naisilla olevan esikuvana useimmin musta nainen kuin valkoinen nainen vaikkei se poista sitä, etteikö monilla näillä mustilla naisilla olisi eurokeskisempi ulkonäkö. Musta nainen kertoo haluavansa omata alla kuvassa olevan Kerry Washingtonin nenän.


Lähde

Lopuksi voi sitten ihmetellä Googlen kuvahaun kautta Kiinan kielellä löytyneitä kuvia koskien kauneusleikkauksia ja nenää. Sivustoilla voi taas havaita olevan paljonkin kuvia eurooppalaisista naisista.

Lähde - Lähde 2 - Lähde 3 - Lähde 4 - Lähde 5