30. joulukuuta 2014

Kiinassa myytävät naisten alusvaatteet

Tarkoitus olisi nyt tarkastella kuvien kera samaan tapaan kuin tuon japanilaisen Wacoal:in osalta, että minkä näköisiä ovat kiinalaisten ja ulkomaalaisten yritysten Kiinassa alusvaatteita esittelevät mallit. Aiempien tutkimusteni perusteella tilanne on sama kuin Wacoal:in tapauksessa, mutta tilanne on myös voinut muuttua kuukausien aikana.

Olen yrittänyt etsiä tietoa näistä suurista naisten alusvaatteita myyvistä yrityksistä, mutta se näyttää olevan vaikeaa tai kyllä tietoa näyttää löytyvän, mutta tieto on maksullisissa raporteissa. Kaipa käytän vääränlaisia hakusanoja, että eiköhän jossain vaiheessa löydy hyvä sivusto, jossa on listattu valmistajat suuruuden mukaan.

Alta löytyy kuitenkin maksullinen raportti Kiinan osalta, jossa on ilmaiseksi lueteltu näitä Kiinan markkinoilla olevia yrityksiä, joita lähden kuvien kera käymään läpi. Näitä samoja yrityksiä voi varsinkin löytää kiinalaisilta verkkokaupoista, kuten esim. Alibaba:sta, joissa voi myös nähdä kauniisti toteutettua vaatteiden esittelyä käyttämällä varsinkin eurooppalaisia naisia.
Acestyle Group (HongKong) - Aimer Group (Beijing) - Audrey (Taiwan) - Bailian Group (Shanghai) - Chun Wing Holdings (Shantou) - Clover Group (HongKong) - Conlia (Xiaolan) - Embry Form (HongKong) - Gujin (Shanghai) - Hoplun Group (HongKong) - Jealousy International (Nanhai) - Mani Form (Shenzhen) - Mansum Group (Xiaolan) - Meisee (Nanhai) - Minwei Clothes (Zhongshan) - Oleno Group (Nanhai) - Ordifen (Taiwan) - Peiheng Group (HongKong) - Regina Miracle International (HongKong) - Shijia Industry (Shantou) - Sunflora (Dalian) - Sunny Group (Nanhai) - Swear (Taiwan) - Tiova International (HongKong) - Topformbras International (HongKong) - Triumph International (Germany) - Venies (Shenzhen) - Wacoal Holdings (Japan) - Waterflower (Dongyang) - Winbeauty (Shantou) - Yizhini (Foshan)
Lähde

Ennen kuin alan käymään läpi laitan pari poimintaa uutisista, jotka ovat tulleet vastaan tietoa etsiessä, joissa tuodaan esille kuinka kiinalaisilla naisilla tahtoo olla yleisemmin pienet rinnat ja näistä rinnoista on ollut muutamissa länsimaissa tehdyissä dokumenteissa juttua kuinka varsinkin länsimaissa asuvilla aasialaisilla naisilla on ulkonäköpaineita, koska naisilla tykätään suuremmista rinnoista ja sellaiset myös ovat useimmin länsimaalaisilla naisilla kuin pienillä aasialaisilla naisilla.

Google Scholar:sta kun yrittää etsiä tietoa rintojen kauneudesta, niin siellä tulee paljonkin vastaan tutkimuksia koskien rintasyöpää, mutta toisaalta rintojen kauneutta koskevissa tutkimuksissa on yleensä tuotu esille naisella olevan tärkeää olla suuret ja nuorekkaat rinnat, että nännit varsinkin osoittavat vähän ylöspäin, kun varsinkin ikääntyessä ne tahtovat muuttua lättäniksi alaspäin sojottaviksi, mutta valitettavasti näyttää siltä, että myös osalla hyvin nuorista naisista voi käydä näin, joka taitaa selittyä geneettisillä tekijöillä. Oliko kuitenkin sillä tavalla, että aasialaisilla naisilla esintyy hyvin vähän rintasyöpää, joten ei pienistä rinnoista täysin ole haittaa ja kyllä myös osa miehistä tykkää tällaisista rinnoista, jonka voi erikoisesti havaita tuolla MyFreeCams sivustolla.
"Chinese women have a quite unusual body type. For example, there's usually a two-finger space between the breasts, but market research shows that for Chinese women it's just one and a half. Chinese also love heavy padding."
Lähde
Wang Qi, 25, an office worker at an IT company in Beijing, said the prices of foreign brands are expensive and they often don't fit the size of Asian women.

"I like push-up bras which have padding inside the cups' linings because it makes me appear to have larger breasts and I can show a beautiful cleavage sometimes in summer," she said. "But most foreign brands don't have such a design. They are more natural in design, color and style."
Lähde

En äkkiseltään löytänyt Acestyle Group yrityksen sivustoa, että yritys on voinut myös lopettaa toimintansa, mutta Aimer Group:in sivusto löytyi. Aimer:lla näyttää olevan kuvissa aasialaisia, mulatteja ja eurasialaisia, mutta eurooppalaisen näköiset ovat suuremmin edustettuina. Poimin sivuilta muutaman kuvan, joissa tarkoituksena on tuoda esille, että myös aasialainen nainen voi näyttää samankaltaiselta kuin usein eurooppalainen nainen, koska usein näissä kuvissa aasialainen nainen näyttää hyvin söpöltä tyttömäiseltä, eikä seksikkäältä tai elegantilta aikuiselta naiselta tai miten näitä ulkonäköjä kuvaisi. Laitoin vielä kolmanneksi kuvaksi aasialaista ja eurooppalaista söpöyttä.
Lähde - Lähde 2 - Lähde 3

Taiwanilaisen Audrey:n sivuilla näyttäisi olevan enimmäkseen aasialaisia naisia, joka on mukava yllätys, kun tähän asti sivut ovat olleet omituisesti täynnä eurooppalaisia naisia. Laitetaan taas vertailuksi aasialainen ja eurooppalainen nainen.


Lähde

Tosi hitaasti latautuu osa näistä kiinalaisista sivustoista, että pitäisikö jonkun mennä vetämään uusi valokuitu Euroopasta Kiinaan, kun tuntuu olevan yleinen ongelma. Poimin etusivulta kuvan eurooppalaisesta naisesta ja muutenkaan sivuilla ei näkynyt muita kuin eurooppalaisia naisia.


Lähde

Chun Wing Holdings:in etusivulla näkyy aasialaisia naisia työntekijöinä, jota voi katsoa videosta.


Lähde - Katso video

Clover Group:in osalta ei näytä äkkiseltään löytyvän omia tuotteita vaan luultavasti kyse on valmistajasta, joka tekee muille yrityksille alusvaatteita. Kuitenkin Conlia:lla näyttäisi olevan omia tuotteita, joista suuri osa yövaatteita. En löytänyt äkkiseltään Conlian omaa kotisivua, mutta näitä tuotteita yleensä esitellään kiinalaisilla verkkokaupoilla. Mallit näyttävät omaavan hyvin eurokeskisen ulkonäön, että epäilen alla olevaa naista eurasialaiseksi.


Lähde

Embry Form näyttäisi käyttävän ainoastaan eurooppalaisen näköisiä malleja.


Lähde

Gujin:in omat kotisivut latautuvat tosi hitaasti, joten poimin kuvan kiinalaisesta verkkokaupasta, jossa taas tuotteita esitellään käyttämällä enimmäkseen eurooppalaisia naisia.


Lähde

Hoplun Group:in sivuja ei löytynyt, että onko yritys lopettanut toimintansa, joten seuraavaksi on Jealousy International, jonka kotisivua en löytänyt, mutta verkkokaupasta löytyi. Tämä näyttäisi olevan yleistä, ettei näiden kiinalaisten yritysten sivuja helposti löydä, mutta ne löytyy viimeistään kiinalaisista verkkokaupoista. Hienoja ovat kuvat, että täytyy jossain vaiheessa katsella enemmän. Malleina näyttäisi käytettävän aasialaisia ja eurooppalaisia naisia.


Lähde

Maniform näyttäisi esittelevän tuotteita käyttämällä enimmäkseen eurooppalaisia naisia.


Lähde

Mansum Group:sta en löytänyt mitään, kun edes kotisivut eivät latautuneet, joten seuraavaksi Meisee, jonka tuotteita nähtävästi markkinoidaan käyttämällä ainoastaan eurooppalaisia naisia, joista on myös hienoja kuvia.


Lähde

Eipä löytynyt äkkiseltään Minwei Clothes:lta sivustoa edes verkkokaupasta, joten jatketaan katsomaan Oleno:n tuotteita, joita esitellään myös kauniin näköisillä aasialaisilla naisilla.Lähde

Ordifen esittelee tuotteita nähtävästi käyttämällä ainoastaan eurooppalaisen näköisiä, joita myös esitellään hienoissa kuvissa.


Lähde - Kotisivu

Eipä löytynyt Peiheng Group:sta mitään, joten nyt tulee Regina Miracle International, jonka tuotteita markkinoidaan myös käyttämällä eurooppalaisia naisia.


Lähde

Shijia Industry:n osalta ei löytynyt kuin siivousvälineitä, joten seuraavaksi Sunflora, joka näyttäisi käyttävän enimmäkseen eurooppalaisia naisia, mutta joukossa näyttäisi olevan myös eurasialaisia.


Lähde

Google:lla löytyneiden tietojen mukaan Sunny Group:in alusvaate on nimeltään Shaply ja tätäkin tuotetta markkinoidaan käyttämällä eurooppalaisia naisia.


Lähde

Taiwanilaisen Swear:in sivuilla näkyy paljonkin aasialaisia naisia, mutta joukossa on myös eurooppalaisia, jonka voi myös havaita alla olevasta kuvasta.


Lähde

Tiova International:in sivusto on täynnä kuvia eurooppalaisen näköisistä.


Lähde

Top Form Bras ei äkkiseltään katsottuna valmista omia tuotteita vaan muille tahoille, mutta etusivulla oli taas eurooppalainen nainen.

Seuraavaksi onkin vuorossa saksalainen Triumph, joka näyttää markkinoivan tuotteitaan käyttämällä eurooppalaisia naisia. Sitä voisi hyvinkin kuvitella, että länsimaalainen yritys käyttäisi enemmän muita naisia, koska länsimaissa varsinkin on kritisoitu mallien liiallista eurooppalaista ulkonäköä.

Tästä huolimatta, jos katsoo länsimaalaisia alusvaatesivustoja ovat nekin täynnä eurooppalaisia naisia, joka on kuitenkin ymmärrettävää, koska länsimaissa kuitenkin toistaiseksi asuu enimmäkseen eurooppalaisen näköisiä ihmisiä.


Lähde

Venies näyttäisi esittelevän tuotteitaan käyttämällä enimmäkseen eurooppalaisia naisia.


Lähde

Japanilainen Wacoal markkinoi tuotteitaan käyttämällä enimmäkseen japanilaisia, eiku eurooppalaisia naisia.


Lähde

Waterflower yrityksellä ei näytä olevan edes verkkokauppaa, joten seuraavaksi Winbeauty, jolla näyttäisi olevan myös aasialaisia naisia kuvissa, joten laitetaan vaihteeksi ei eurooppalainen nainen.


Lähde

Yizhini myös esittelee paljonkin tuotteitaan eurooppalaisen näköisillä naisilla.


Lähde

Eiköhän tässä ole jo riittävästi, mutta varsinkin noilta kiinalaisilta verkkokaupoilta voi löytää lisää jonkun muun yrityksen tekemiä alusvaatteita ja tietenkin muita vaatteita, että esitelläänkö niitäkin käyttämällä enimmäkseen eurooppalaisia malleja, jota voi tarkastella alla olevien linkkien kautta.

Tmall - JD


Lähde - Tmall - JD

Huomasin, että raportissa ei mainittu Etelä-Korean E-Land:ia, joka myy Kiinassa Eblin ja Bodypops alusvaatteita, joiden esittelyssä käytetään nähtävästi ainoastaan eurooppalaisia naisia.Lähde - Lähde