12. joulukuuta 2014

Thaimaa

En edelleenkään tiedä kaikkia syitä, miksi näissä mallitoimistoissa on niin paljon eurooppalaisia naisia listoilla, mutta olisiko yksi syy Thaimaan osalta, että siellä on edullista mallilla elää ja tehdä kuvia myös ulkomaalaisiin lehtiin vaikka mallia voidaan myös käyttää paikallisissa lehdissä tai mainoksissa. Esimerkiksi thaimaalaisen mallitoimiston Wilhelmina Onen listoilla on paljon eurooppalaisia naisia, joita nähtävästi käytetään myös ulkomaalaisissa lehdissä.

BEMAG#9
Bemag online

Thai Catwalk sivustolta, joka väittää olevansa Thaimaassa ykkönen muotiin liittyvissä asioissa löytyy paljonkin kauniita kuvia naisista, joista alla on kuva Miss Grand Thailand kilpailusta ja viereisessä kuvassa on vertailuksi venäläisiä missejä, jotka ovat Thaimaassa, että kyllä nämä kauniit naiset ovat pitkälti samannäköisiä.Lähde - Lähde 2

Thaimaalaisen Sumon mallitoimiston sivuilta löytyy kuva, jossa voi nähtävästi ihmetellä eurooppalaiselta ja aasialaiselta näyttävien naisten ulkonäköä. Yhdestä kuvasta ei ole aina helppo määritellä, koska kyseessä voi olla esim. eurasialainen tai värilinsseillä ja meikkaamisella enemmän eurooppalaisen näköiseltä vaikuttava aasialainen nainen, mutta näistä naisista on enemmän kuvia. Kuvan yläpuolella kerrotaan toisen naisista olevan nimeltään Julia.

Katso kuvaa

Thaimaalaisella TopModels Management:lla on nähtävästi enimmäkseen eurooppalaisia malleja, mutta myös eksoottisemman ulkonäön omaavia.

TOPMODELS MANAGEMENT will provide you with experience and highly trained professional models. We have a wide selection of models from across the globe, whether you look for Caucasian look or an Exotic Eastern style, we can give you our very best selections for your project. Our models can work in wide varieties of project from a magazine editorials, TV commercials or fashion shows.
Lähde - Lähde 2

Alla voi nähdä thaimaalaisen A1 Models mallitoimiston mallin nimeltään Jessican, joka on luokiteltu aasialaiseksi malliksi, jonka olettaisin olevan eurasialainen. Tietysti etunimestä voi jo tehdä päätelmiä, mutta käyttävät myös monet aasialaiset länsimaisia etunimiä. Nainen mainostaa nähtävästi laserilla ryppyjen ja muutenkin ihon paremmaksi tekemistä ilman leikkauksia. Laser on kyllä hieno keksintö, että sillä saa tehtyä kaikenlaista, kuten parannettua näköä, mutta ongelmana on edelleen kustannukset, mutta tulevaisuudessa varmaan saa hyvin edullisesti parannettua omaa ulkonäköä ja myös näkemistä, jotta voi paremmin ihastella esim. naisia ja maailmaa ilman silmälaseja.


Lähde

Yllä mainostettiin Siam Laser klinikkaa, jolla on paljon kauneuteen liittyviä videoita youtube:ssa. Aasialaisilla naisilla on yleisemmin pienemmät rinnat, joten niihin liittyen alla olevissa kahdessa videossa voi ihmetellä rintojen suurentamista. Pitäisi tarkemmin tutkia, että mistä tässä oikein on kysymys, että naiset haluavat innokkaasti suuremmat rinnat, koska ei kai tässä miehet yleisesti naisia siihen painosta vaikka toisaalta kyllä miehet näyttävät yleisemmin tykkäävän suuremmista rinnoista, ettei ainakaan näytä pieneltä tytöltä.

Monien naisten osalta on hölmö tilanne siinä, että naiset haluavat olla hyvin laihoja, mutta sen seurauksena rinnat jäävät usein pieniksi, joten moni hankkii silikonit. Onhan tietenkin monilla naisilla myös geneettisistä syistä pienet tai lättänät rinnat, jonka takia ajattelisin, että tulevaisuudessa saadaan varmaan geenimuuntelulla tehtyä kaikille naisille paremmat rinnat, koska naisilla selvästi rintojen ulkonäkö vaihtelee, että jollain laihalla naisella voi olla suuret aidot terhakat rinnat, joita voi bongata tuolla MyFreeCams sivustolla.

เสริมหน้าอก @SLC สยามเลเซอร์คลินิก

Tässä toisessa videossa voi nähdä kahden nätin naispuolisen juontajan lisäksi naisen, joka on hankkinut ymmärtääkseni leikkauksella suuremmat rinnat, mutta laitoin myös merkille kuinka naisella on hammasraudat, joiden avulla nähtävästi pyritään vähentämään suun alueen eteenpäin työntymistä ja muutenkin saamaan hampaat kauniisti riviin, koska hyvännäköinen suu on myös tärkeä osa kauneutta. Aasialaisilla ilmenee keskimäärin enemmän tällaista prognatismia, jota vastaavasti ilmenee vähiten eurooppalaisilla.

สวยหรรษา Season1 Ep.7 ศัลยกรรมอกสวย ฮ่วย! แซ่บเวอร์ - Lisätietoa

Alla olevassa videossa voi katsoa thainaisia keskustelemassa nenäleikkauksista ja tässä videossa voi jo ymmärtää englannin kielisen tekstityksen takia, että mistä keskustellaan.

สวยหรรษา Season1 Ep.13 เสริมจมูกใหม่ไฉไลกว่าเดิม

TV Commercial Emperador Deluxe - "LUXURY"
Fame Management

Lisää thaimaalaisia mallitoimistoja

Tuolla SoYoung sivustolla mainittiin thaimaalainen Kamol Hospital, jossa nähtävästi tehdään myös sukupuoleen muutoksia. Olen tästä asiasta aiemminkin kertonut kuinka miehille tehtävät muutokset ulkonäköön ovat mielenkiintoisia koskien Facial Feminization Surgery:ia eli millaisia muutoksia täytyy tehdä miehen ulkonäköön, jotta mies vaikuttaa naiselta vaikka se on usein vaikeaa tai mahdotonta. Kamol:in etusivulla on omituinen video, jossa ymmärtääkseni eurooppalaista naista tyypilliseen tapaan pidetään ulkonäöllisenä esikuvana jollaiseksi itäaasialainen pyritään jossain määrin muuttamaan.

Face Modifying Surgery
Cristina from Russian GRS/SRS/MTF by Kamol Cosmetic Hospital.