29. joulukuuta 2014

Japanilaisen Wacoal yhtiön brändit

Olen tässä jo aika paljon katsellut Wacoal:in tuotteita koskien varsinkin naisten alusvaatteita ja niiden mainonnassa usein käytettäviä eurooppalaisia naisia vaikka mainos olisi tehty Japanissa tai muualla Aasiassa näytettäväksi, eikä länsimaissa.

Päädyin Wacoal:in brändi sivulle, jossa on listattu yhtiön omistamia tuotemerkkejä, joista suurin osa näyttää olevan naisten alusvaatteita, mutta jo tällä sivulla voi kuvissa havaita olevan paljonkin eurooppalaisen näköisiä.

Katso sivua

Tarkoitus olisi seuraavaksi katsella näiden tuotteiden japaninkielisiä sivustoja ja laittaa sieltä näytille kuvia, kun kerta Wordpress tarjoaa valtavasti levytilaa kuville, niin käytetään sitä hyväksi ja monet ihmiset muutenkin tykkäävät katsella kuvia varsinkin kauniista naisista, eikä lueskella.

Tarkastelen ainoastaan japaninkielisiä sivustoja, joista alla olevan acute tuotemerkin sivuilla näyttää olevan ainoastaan kaksi ulkonäöllisesti eurooppalaista naista mallina.


Lähde

AMPHI alusvaatteiden sivuilla näyttäisi olevan ainoastaan eurooppalaisia naisia.


Lähde

Implicite sivustollakaan ei ollut aasialaista naista ja sieltä löytyi alla oleva video, mutta tässä tapauksessa kyse näyttäisi olevan maahantuonnista.


Lähde - Imports collection

InCarat alusvaatteita markkinoidaan myös käyttämällä ainoastaan eurooppalaisia naisia.


Lähde

Wings tuotemerkkiä markkinoidaan nähtävästi käyttämällä eneimmäkseen aasialaisia naisia, joten täytyyhän tähän väliin saada myös aasialaista kauneutta.


Lähde

Expreme hääalusvaatteita markkinoidaan myös käyttämällä eurooppalaista naista.


Lähde

Perhanan vaikeaksi on tehty kuvien kopiointi vaikka voisihan sitä käyttää esim. Gimp ohjelman kaappaustyökalua, mutta Google kuvahaun kautta voi myös löytää kuvia ja lisää kuvia siitä, että millaisia malleja käytetään tuotteen mainostamisessa. Alla olevalla naisella vaikuttaisi olevan eurasialainen ulkonäkö ja tätä tuotetta nähtävästi markkinoidaan enimmäkseen käyttämällä aasialaisen tai japanilaisen näköisiä naisia.


Lähde - Googlen kuvahaku

Wings Cutie tuotteita markkinoidaan aasialaisia naisia käyttämällä, mutta olisiko alla sittenkin eurasialainen, joista on ollut tutkimuksissa ja aasialaisilla keskustelupalstoilla juttua kuinka myös eurasialaiset ovat paljonkin näkyvillä lehdissä.

Kuvassa voidaan myös nähdä sana cutie, jolla tarkoitetaan söpöyttä, joka on jossain määrin tärkeä tekijä naiskauneudessa vaikkakin voimakkaammat enemmän miehille tyypilliset kasvonpiirteet tekevät naisesta aikuisemman ja seksikkään näköisen, kunhan nainen ei tietenkään ole liialti maskuliininen.


Lähde

Cookie Fortune vaatteita markkinoidaan nähtävästi tällä hetkellä käyttämällä eurooppalaisia naisia. Perhanan hyvin olivat alla olevan kuvan kopioinnin estäneet, joten painoin Print screen painiketta ja muokkasin kuvaa.


Lähde

Salute alusvaatteiden sivustolla tuotteita esitellän käyttämällä vaaleahiuksista ja sinisilmäistä naista. Alla olevalla naisella on mielenkiintoiset kasvonpiirteet, joissa näkyy silmien takia aasialaisuutta, mutta toisaalta kyllä eurooppalaisilla myös esiintyy vähän tällaista sanotaanko eksoottista silmän muotoa ja vaikka mallialalla ei nähtävästi tykätä liiallisesta eksoottisuudesta viitaten yleiseen eurokeskiseen ulkonäköön malleilla mahtuu kuitenkin joukkoon kaikenlaisia naisia.


Lähde

Studio 5 alusvaatteita markkinoidaan käyttämällä eurooppalaista naista ja vaikka sivulta löytyy hienoja kuvia naisesta, niin laitetaan vaihteeksi video ja myös tuosta yllä olevasta naisesta pääsee katsomaan videota yllä olevasta linkistä.


LähdeShakuseki tuotetta, joka Google kääntäjän mukaan tarkoittaa istuvaa kauneutta markkinoidaan käyttämällä eurooppalaista naista.


Lähde

TPF äitiysvaatteita markkinoidaan erikoisesti käyttämällä eurooppalaista naista.


Lähde

Dubleve alusvaatteita esitellään myös käyttämällä eurooppalaisia naisia. Poimin alla olevan kuvan Googlen kuvahausta, jossa voi havaita olevan kuva eurooppalaisesta naisesta alusvaatekaupassa. Tämä on näkemäni perusteella yleistä, että näissä kaupoissa näkyy eurooppalaisia naisia myös esim. Kiinassa.


Lähde - Kotisivu

Tämä Parfage alusvaatteita esittelevä nainen vaikuttaa eurasialaiselta ja hyvin kauniilta.


Lähde

Google kääntäjän mukaan 5-vuotis sarja nimisiä tuotteita esitellään käyttämällä kuvien perusteella eurooppalaisia naisia.


Lähde

Lasee alusvaatteita markkinoidaan nähtävästi enemmän aasialaisen naisen näköistä käyttämällä, jolla voidaan havaita olevan tuollaista enemmän aasialaisille naisille tyypillistä siroutta ja söpöyttä kasvoissa.


Lähde

Kuten olen aiemmin kertonut käytetään varsinkin Lalan alusvaatteiden markkinoinnissa eurooppalaisia naisia. Näillä alla olevilla naisilla on hyvin tyypillinen malleilla yleisesti havaittava samankaltainen ulkonäkö.


Lähde

Lge alusvaatteissa sama tilanne.


Lähde

Lesiage alusvaatteita esitellään myös käyttämällä eurooppalaisia naisia ja koska kuvat naisista ovat erinomaisia osaltaan naisten kauneuden takia, niin laitetaan niistä pari näytille.


Lähde

Uimapukujakin esittelevät ulkonäön perusteella eurooppalaiset naiset.


Lähde

Näitäkin Google kääntäjän mukaan neulottuja vaatteita markkinoidaan käyttämällä eurooppalaisia naisia.


Lähde

Kuten yltä saattaa havaita on eurooppalaisilla naisilla valtava näkyvyys japanilaisilla sivuilla vaikka näillä sivuilla voisi käyttää enemmän kauniita ja miksei myös söpöjä aasialaisia tai japanilaisia naisia, että ei siinä mitään, jos japanilaiset näkevät eurooppalaiset naiset kauniina, mutta ei kai heitä pidä melkein joka sivulle laittaa tai jos laittaa, niin laittaa myös muutamia kuvia näteistä japanilaisista naisista.

Jätin muutamia sivuja pois, joista olisi löytynyt vähän kuvia eurooppalaisista ja aasialaisista naisista, mutta näillä sivuilla oli vähän kuvia ja tässä on muutenkin jo yhteensä päälle 20 videota ja kuvaa. Taidan kohta saada Wacoal:lta rahaa tai tuotteita, kun heitä mainostan. Tällä viittaan naisten ylläpitämiin kauneus- ja muotiblogeihin, joista monet saavat kaikenlaista yrityksiltä, kun kertovat tuotteista, jonka takia voidaan myös havaita kuinka naiset markkinoivat toisille naisille tuotteita ja myös kertovat kuinka teet itsestäsi kauniimman.

Wacoal on yksi maailman suurimmista alusvaatteiden valmistajista, joka ei ole länsimaalainen, mutta mikä on sitten tilanne Kiinassa. Mitä olen Kiinan ja monien muiden aasialaisten yritysten sivustoja katsellut näyttää tilanne enimmäkseen samalta myös kiinalaisten suurten verkkokauppojen perusteella, että tuotteita tykätään markkinoida omituisen paljon käyttämällä eurooppalaisia malleja, joka sitten näkyy myös aasialaisten mallitoimistojen listoilla, että esim. Japanissa sijaitsevan Tokion mallitoimistot ovat täynnä eurooppalaisia naisia.


Lähde - Aasialainen nainen - Eurooppalainen nainen - China Modeling Agencies
Would the masters of realism in art, the only people worthy of the designation of great artists, draw inspiration from European or East Asian faces? This is the key to understanding the question examined by Ellis and He, and the key to understanding the mannequins data. The issue is not one of masculinity-femininity, nor is it of mere attractiveness as there is no difficulty in finding some East Asians that are more physically attractive than the majority of Europeans or very attractive by any standard, but whereas some European faces have artistic merit, East Asian faces are universally lacking in artistic merit.

Ellis and He quoted the director of a Chinese modeling agency saying, “The foreign models’ faces are much more three-dimensional…. They look nicer in pictures.” This is a reference most extensively to the mid-facial flattening of East Asian faces, where the resemblance to ancestral species is the greatest and unambiguous. It is for this reason that the pattern of cosmetic surgeries among East Asians is better understood in terms of looking less ethnic/more derived than one of Europeanization.
Lähde

Lähde: Wacoal Kiina - Our goal is that women everywhere feel more beautiful.